OVER MIJZELF

Ik fotografeer al vele jaren. Mijn interessegebied is groot. Vooral motorsport, maar ook mensen, flora en fauna, evenementen, feesten, partijen, bruiloften en ook afscheidsfotografie (fotoverslag van de uitvaart van een dierbare). Stedentrips en reizen leveren ook altijd weer prachtig fotomateriaal op.
Naast deze parttime job werk ik bij een financiële instelling. Kantoorwerk en fotografie zijn twee heul verschillende soorten werk. Mijn werk vind ik fantastisch om te doen. Het fotograferen is ook fantastisch om te doen. Het is iets totaal anders dan kantoorwerk en je kunt met mooie foto’s mensen heel blij maken en zelfs ontroeren. Dat is iedere keer weer het ultieme doel van mijn fotografie. De combinatie van die twee heel verschillende werelden is zo mooi, dat het mij veel energie geeft.

Een grote passie is motorsportfotografie. Het is als wildlifefotografie: ken de coureurs, ken de baan en weet wie met elkaar in competitie is. Alleen dan weet je waar de actie te verwachten is. De camera wijkt niet meer van het oog op het moment dat de coureurs in beeld komen. Ik lever foto’s aan hen die foto’s nodig hebben. Of het gaat om een krant, weekblad, promotiemateriaal, maakt niet uit.

Nieuw is mijn interesse in drop-on-drop fotografie (zie de categorie Nature) en vogelfotografie.

Op deze website is veel aan fotomateriaal te bekijken. Bestellen van foto’s voor eigen gebruik en commercieel gebruik is altijd mogelijk. Graag zelfs. Op het moment dat je op een foto staat met de cursor verschijnt onderaan het scherm een fotonummer (datum en volgnummer). Noteer dat nummer om jouw bestelling te doen. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met mij als u iets anders wenst. Op basis van uw wensen, krijgt u een mooi aanbod.

Wil je foto’s gemaakt hebben van een evenement of gebeurtenis? Neem dan contact met mij op.

Neem contact op

MIJN AGENDA

 Fotoshoot moeder en dochter

 Studiofoto's Rob Hartog

 Teampresentatie Rob Hartog

 IJsspeedway Heerenveen

 World Superbikes Assen

- MotoGP Assen

- Vakantie Oostenrijk

- Circuitdag Against Cancer

 Bedrijfsshoot

- OWCup wegracecompetitie

- British Superbikes Assen

- ... 

 = gerealiseerd.